Ia o pauza si mergi intr-un city break in Istanbul, Viena sau Praga

Sunt locuri in lumea asta pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata. Daca nu ai timp de sejururi sau croaziere, cea mai la indemana solutie este „imbarcarea” intr-un city break de la pontic tour si hoinarirea pe strazile si prin monumentele nenumarate din lumea-ntreaga.

Cei nefamiliarizati cu termenii turistici si cu englezismele, care au patruns flagrant in limbajul specializat si in cel comun, ar trebui sa stie ca un city break nu e altceva decat o scurta vacanta de trei sau patru zile, uneori chiar doua zile, spre un oras anume, de multe ori european, dar poate fi si de peste Ocean. Sunt preferate weekendurile, ideale pentru relaxare totala dupa zeci de situatii si ore prelungite petrecute la birou, iar orasele alese sunt cele unde se ajunge repede, cu avion sau masina, autocar, si unde se pot vizita cat mai multe obiective turistice. Pe site-ul oficial al pontic tour, agentie touroperatoare care are cele mai mici preturi si pachete turistice pentru toate tipurile de turisti, chiar si pentru cei mai pretentiosi, puteti gasi nu mai putin de opt pachete turistice cu servicii diverse. Puteti sa mergeti la Praga, sa vizitati Istanbulul, sau sa le oferiti micutilor si sotiei un city break de neuitat la Paris. Un pachet deosebit oferit de pontic tour este si cel de shopping in Istanbul, in Marele Bazar, dar si cele de Valentines Day, pe care-l puteti petrece cu iubita sau sotia in Viena sau Praga.

In Viena aveti ocazia sa participati si la deschiderea Balului Johann Strauss si sa audiati cele mai frumoase opere ale celebrului compozitor. Pana acolo puteti ajunge cu un charter, individual sau cu un autocar, cazarea e doar la hoteluri unde confortul e pe primul plan, la fel si serviciile premium, iar preturile pornesc de la 195 de euro si nu depasesc 345 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu