Informatii utile despre sistemele de cantarire

Sistemele de cantarire sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Sunt companii internationale dar si firme din Romania care beneficiind de expertiza in domeniul mecanicii, electronicii si sistemelor informatice, proiecteaza si realizeaza produse din categoria sisteme de cantarire, care cantaresc cu precizie, dozeaza si numara bucatii (produse); inregistreaza, prelucreaza si transmit datele de cantarire.

Din categoria sisteme de cantarire fac parte: cantarele de banc multifunctionale, platforma electronica de cantarire multifunctionala, cantare cu posibilitate de tiparire etichete, cantare cu posibilitate de control al calitatii, cantare rutiere (vehicule), cantare pentru stivuitoare, cantare pentru macarale (carligul macaralei); indicatoare digitale de greutate; bare si platforme de cantarire. Balantele de masa multifunctionale se adreseaza laboratoarelor si departamentelor de productie (receptive, verificare si distributie materie prima).

Functii prinicipale: afisarea greutatii, numarare unitati, transmitere date. Sectoare de activitate in care sunt recomandate: toate sectoarele din domeniul industrial, comert si distributie, agricultura si industrie alimentara. Platformele electronice multifunctionale au caracteristici similare cu cele ale balantelor de masa multifunctionale. In plus, fata de o balanta, o platforma electronica de cantarire multifunctionala are capacitate si de a totaliza, tipari si transmite date. Cantarele pentru aplicatii diverse / specifice se impart in: cantar profile metalice, cantare de perete cu carlig, cantare de sina suspendate.

Pentru cantarirea cu codare si tiparire etichete se utilizeaza cantare electronice profesionale de etichetare cu pret si prevazute cu un software pentru configurarea diverselor sisteme de etichetare. In industria alimentara, chimica, farmaceutica, constructoare de masini, textile sunt utilizate cantare industriale pentru controlul calitatii cu urmatoarele functii principale: controlul static legal in conformitate cu directivele Uniunii Europene, tolerante programabile pentru 500 de articole, cu posibilitate de conectare pana la patru platforme cu diverse capacitate si diviziuni, posibilitate transmisie date catre si de la calculator.

Depozitele, departamentele de receptie si livrare, controlul bunurilor si distributie utilizeaza sisteme de cantarire si numarare unitati care indeplinesc urmatoarele functii: indicare greutate si numar bucati (cu deducere de tara); numarare unitati, verificare + / - si puncte de setare; tiparire de tichete si etichete personalizate; conectabile pana la patru platforme cu diverse capacitati si diviziuni; transmisie date catre si de la calculator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu