Invitatiile de botez handmade, o alternativa excelenta pentru invitatiile clasice

Moda handmade a ajuns si in universul invitatiilor pentru evenimentele importante din viata unui cuplu, respectiv nunta si botezul micutului. Pe scurt, handmade se refera la orice articol care e facut fara a fi folosite instrumente industriale, roboti, masinarii, doar cu manutele si indemanarea caracteristica individului pasionat de asa ceva.

Mai scumpe decat un produs de serie, produsele handmade sunt unice, au valoare mai mare si sunt obtinute mult mai greu decat cele facute intr-o fabrica. In cazul invitatiilor de  botez exista foarte multe variante deja pe piata de invitatii de botez handmade care uimesc clientii prin ingeniozitate si modalitatea in care se imbina atat cromatica, cat si tematica sau materialele folosite intr-un tot unitar si original. Astfel, putem alege invitatii botez scrise pe panza, care pot fi decorate cu un fard maroniu, pentru a parea mai vechi, textul invitatiei fiind scris chiar de parinti cu marker sau carioca neagra direct pe panza. La final, panza e aranjata, sigilata cu ceara, pusa in plic si trimisa invitatilor.

O alta maniera mai putin obisnuita de a anunta un botez e un CD de prezentare, unde sa concepeti prezentari interesante si colorate cu cel mic in centrul „actiunii” si sa faceti trimiteri directe, cu poze, harti, la locurile unde se vor desfasura petrecerea si ceremonia religioasa. CD-ul poate fi decorat manual si pus intr-un plic special, confectionat si decorat manual si trimis prin curierat. Alt tip de invitatii botez e si cea florala, foarte apreciata. Asemenea ierbarului confectionat in scoala, invitatia florala se poate realiza foarte usor chiar de catre dvs. prin presarea unor petale sau unor flori, alaturarea ei unei hartiute pe care se scrie textul invitatiei si trimiterea ei intr-un plic special, aerisit. In aceeasi categorie intra si invitatia botez pictata-aici nu trebuie neaparat sa faceti sau sa cereti opere de arta, ci doar ceva unic, inedit, pictat cu gust si foarte atragator, in tema botezului.

Varianta foarte eleganta tot handmade este cea in care plicul negru mare va adaposti o hartie de calc pe care va fi tiparit cu tus special textul, apoi se decupeaza hartia si se lipeste de interiorul plicului, indoita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu