Marturii magnetice – amintirea de dupa nunta

A trecut si cea mai importanta zi din viata voastra. Ziua casatoriei si a petrecerii de nunta a trecut. In spate raman amintirile, amintiri ce trebuiesc impartite cu absolut toti nuntasii. Sau macar cu cei pe care ii consideri cu adevarat apropiati. Si cum poti face acest lucru? Oferindu-le marturii magnetice pe care sa imprimi imagini cu voi doi in rol de mire si mireasa sau chiar o imagine cu voi doi si nuntasul sau alte imagini pe care le consideri importante si care vor starni amintiri placute si dupa ce vor trece ani si ani.

De ce marturii magnetice si nu o simpla fotografie? 

Pentru ca fotografia dupa ce a fost inmanata invitatului exista marea sansa ca acesta sa o plaseze intr-un sertar si sa uite de ea, in schimb, daca ii oferi o rama magnetica pe care sa se regaseasca o imagine sugestiva de la nunta, cu siguranta va starni alt interes si foarte probabil ca va fi pastrata cu mai mult atentie, va pune mai mult suflet, va fi mai vizibila.

Marturie magnetica pentru propria amintire a celei mai frumoase zi din viata

Cu siguranta dupa nunta vei primi din partea fotografului un CD cu sute de poze. Dar tocmai pentru ca in ziua de azi se pot face atat de multe poze, acestea nu mai au farmecul de altadata. Nu le poti atinge, nu le poti simti cu adevarat. Pur si simplu te minunezi, zambesti doua secunde si apoi dai next. In schimb, o marturie magnetica este altceva. In primul rand, este o amintire sub forma fizica, o poti vedea oricand, o poti atinge, o poti admira din cand in cand. Este simplu sa-i gasesti un loc in casa, pe frigider sau poate chiar pe birou. Pe cand, pozele digitale raman pastrate intr-un folder, iar daca s-a stricat hard disk-ul vei avea si marele ghinion sa pierzi sutele de poze de la nunta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu