Anvelope uzate? Cum recunosti uzura si de unde poti lua anvelope noi?


Vrei ca anvelopele tale sa dureze mai mult? Pe langa faptul ca e de preferat sa cumperi unele noi (aflate in stoc sau poti comanda) de la anvelopejantealiaj.ro, magazin online specializat in comercializarea de anvelope de iarna, de vara, all-season, agricole, comerciale, moto, de la firme de renume precum Nokian, Michelin Continental, Pirelli, Bridgestone, Dunlop sau Fulda, trebuie sa tii cont si de alte lucruri.

In primul rand, trebuie sa conduci cu prudenta, sa nu franezi excesiv, sa nu pornesti in tromba de pe loc. Cu toate astea, anvelopele tot se tocesc si ajungi la inlocuirea lor la 5 ani de la cumpararea setului anterior de anvelope. Schimbarea lor chiar si mai repede de cinci ani e conditionata de stilul de condus, de distantele parcurse anual si de tipul de carosabil si calitatea drumurilor pe care circulati cu autovehiculul. Multi soferi nu schimba anvelopele nici dupa cinci ani, dar se expun unor riscuri enorme, deoarece cauciucul imbatranesc si anvelopele nu mai au aceleasi calitati, aderenta e net inferioara celei de la inceputul folosirii lor. Cand se observa ca s-a gaurit una sau mai multe anvelope trebuie mers in primul service sau cel mai apropiat de zona unde va aflati si raparata problema, viteza trebuie redusa si evitate orice fel de drumuri cu denivelari. In alte cazuri, anvelopele pot arata bine si dupa cinci ani, nu au defecte si nici nu sunt tocite, dar ele trebuie verificate si schimbate daca se observa chiar si cele mai mici crapaturi sau semne de uzura.

Daca inaltimea profilului nu e de minim 1.6 mm pe toata suprafata anvelopei atunci aveti de-a face cu o anvelopa tocita - cu cat adancimea e mai mica, cu atat uzura e mai mare. Pe anvelopejantealiaj.ro gasesti si sfaturi utile pentru intretinerea anvelopelor si detalii tehnice utile, alaturi de o oferta atragatoare de anvelope de toate felurile si jante din aliaj si tabla. Intra pe site si nu vei regreta. In plus, alegi cu ajutorul consilierilor cele mai bune anvelope pentru masina ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu