Posteaza mai usor anunturi imobiliare

Vanzarea unei locuinte nu e un proces usor, dar nici imposibil. Prima regula atunci cand va hotarati sa vindeti o locuinta este sa faceti publica oferta dvs. Cel mai simplu este prin anunturi imobiliare date la ziar sau postate pe site-urile de profil. Aveti de ales in acest caz intre anunturile simple, doar cu text descriptiv si eventual un contact si cele complexe, cu text, imagine, animatii, efecte grafice. Bine, se poate sa iti vinzi apartamentul sau garsoniera si prin anunturi imobiliare date la radio, tv, targuri, evenimente gen „open house”, dar randamentul lor nu e atat de mare ca in cazul celor scrise.

Orice anunt scris de tip imobiliar trebuie sa contina zona de amplasare a ofertei, tipul locuintei, decomandata sau nu, cu utilitati diverse. Important e si pretul, care ii poate atrage pe clienti sau ii poate indeparta. De aceea, gandeste-te de trei ori inainte de a te arunca sa postezi un pret care supraestimeaza valoarea locuintei tale. In anunturi imobiliare, important este si etajul inscris in descriere. Daca e unul intermediar poate sa atraga clienti foarte multi, insa depinde ce inseamna intermediar in oferta dvs.-daca ne referim la etajul 6 din 8 nu prea mai ii arde nimanui de cumparat apartamentul dvs. In plus, mare atentie la proprietatea termenilor. Daca precizati ca locuinta e finisata nu rezolvati nimic; mai degraba vine cineva sa vada apartamentul, sa zicem, daca scrieti ca e intretinut, e foarte curat. Pentru anunturi imobiliare complexe care au si imagini, specificatiile sunt simple: imaginile sa fie la rezolutie mare, sa fie clare, sa se poata vedea totul, locuinta sa fie proaspat curatata, maturata. De asemenea, nu se pun fotografii de iarna la anunturi de vara pentru ca un client imediat simte ca anuntul e invechit si nimeni nu a fost interesat de el-de aceea, e recomandata schimbarea pozelor in functie de anotimpul in care este plasata oferta.

Pe topimobiliare.ro puteti trece peste toate aceste etape foarte usor, intrucat exista formulare online speciale, usor de completat, cu loc pentru poze si scoaterea in evidenta clara a pretului, introducerea datelor intr-un layout usor de parcurs si atragator atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori. Anunturile sunt gratuite pentru agentiile imobiliare sau proprietarii inregistrati prima data pe portalul de anunturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu