Personalizarea invitatiilor de botez, o provocare pentru parinti si firme

Sa gasesti o firma sau un magazin online care sa ofere invitatii pentru botez de calitate si cat mai creative e destul de greu azi. Mai toate invitatiile vandute au ceva standard si lasa impresia puternica de produse de serie. Spre deosebire de invitatii botez clasice, nu foarte atragatoare, dar utile atunci cand vrei sa chemi lumea la botez, invitatiile de botez pe care le gasesti in magazinele online sunt mult mai creative si mai atragatoare, de o calitate superioara.

Un astfel de magazin online specializat in crearea de invitatii pentru nunta sau botez este happycards.ro, unde aveti tot ce va trebuie pentru un botez reusit. Cel mai greu detaliu al unei invitatii botez este personalizarea, care nu e un concept asa de simplu. Informatiile personale sunt primul nivel pe care il vede oricine in cadrul unei invitatii botez. Numele, locul de desfasurare al evenimentului, eventuale numere de telefon pentru confirmare, toate trebuie integrate in economia invitatiei de botez, cat mai creativ si mai interesant. Al doilea nivel este textul care apare in interiorul unei invitatii botez. Unicitatea lui completeaza individualitatea invitatiilor si adauga o eleganta aparte ansamblului – de aceea el trebuie sa fie original, funny, creativ. Al treilea nivel al personalizarii il reprezinta cromatica, care trebuie sa fie in concordanta cu tematica evenimentului si cu sexul copilului. Se poate crea un dialog subtil, mai eficient din punct de vedere estetic, intre natura invitatiei si obiectele regasite in ansamblul evenimentului. Al patrulea si ultimul nivel tine de tema evenimentului.

Ea trebuie neaparat sa se integreze perfect in design-ul invitatiilor, sa fie cat mai creativa si mai simpatica. Desigur, toate acestea depind si bugetul alocat si de preferintele personale. Cu happycards.ro alegerea invitatiei de botez va fi floare la ureche, preturile sunt adaptate buzunarelor si pretentiilor clientilor dornici sa aiba un botez ca-n povesti. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile peste 250 de lei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu