Dependenta de spital

Bacteremia. O tanara s-a prezentat la un spital din Dallas cu bacteremie, bacterii in sange. Pentru ca sunt in sange, bacteriile pot ajunge la organele vitale si pot produce infectii foarte urate si mortale, uneori. Doctorii au supus-o la multe teste care au demonstrat ca e perfect sanatoasa si nu are septicemie. Faptul ca femeia era tehnolog medical a ridicat semne de intrebare, iar camera sa a fost cercetata in amanunt cu raze X. Medicii au descoperit o trusa cu bacterii periculoase si ace. Femeia a fost trimisa la psihiatru, dar nu a recunoscut ca se injectase cu bacterii. Pana la urma femeia a recunoscut fapta, iar medicii au rasuflat usurati.

Simularea cancerului cu un bilet de trimitere fals. Sunt multi cei care simuleaza cancerul ca sa atraga simpatia si devotamentul prietenilor si rudelor. O femeie din Texas a mers prea departe ducandu-se la spital si cerand chemoterapie. Ea i-a mintit pe doctori ca avea cancer la intestinul subtire si ca facuse tratament pentru cancer in alt stat pe care voia sa-l continue in Texas. La oncologist s-a prezentat cu urme fizibile „contrafacute” de la chemotarapie asa ca parea credibila. Biletul de trimitere de la medicul care o consultase anterior se pare ca nu prea stia sa scrie pentru ca erau multe erori de gramatica pe biletul de trimitere si diagnostice care nu aveau nicio legatura cu starea sa de sanatate.

De asemenea, femeia copiase anumite bucati dintr-un bilet medical si le incropise intr-unul nou. Cicatricele de pe abdomen care se spunea ca erau de la operatie de fapt erau de la un accident. Pacienta nu s-a descurajat cand a fost prinsa si s-a mai dus la alti cativa medici cu aceeasi poveste contrafacuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu