Datele pierdute nu mai sunt o problema

Stocarea datelor pe suporturi de tip SSD, HDD, Flash este printre cele mai ingenioase inventii descoperite in ultimele decenii. Pe masura ce tehnologia a evoluat, digitalizarea a aparut ca o etapa fireasca, ajungandu-se astazi la SSD, un urmas demn de faima si notorietatea HDD-ului. Un singur lucru a ramas comun tuturor tipurilor de medii de stocare: pierderea accidentala a datelor si necesitatea unor operatii de recuperare date. Producatorii de software au exploatat imediat aceasta vulnerabilitate si au lansat pe piata fel de fel de programele de recuperare a datelor care, in cele mai multe cazuri nu produc efectele asteptate.

Ca sa putem vorbi de o recuperare date in totalitate profesionala trebuie sa avem in vedere un laborator specializat in recuperarea datelor de pe SSD, HDD, Stick-uri etc. Quartz Data Recovery (http:/www.quartz.ro), cel mai bun si primul laborator pentru recuperarea datelor de pe orice suport de stocare modern din tara, ofera servicii excelente in acest domeniu cu ajutorul echipei de ingineri care isi fac treaba mult mai bine decat un banal soft de recuperare. In urma evaluarii defectelor, a distrugerilor produse la nivelul suportului de stocare (http://www.recuperaridedate.ro/recuperarea-datelor-de-pe-disk-uri-cu-suprafata-distrusa/) si a posibilitatilor de recuperare, echipa Quartz Data Recovery incepe procesul de recuparare date. Acesta implica utilizarea de tehnologii hardware si software pentru a recupera datele vitale pentru client. Pe lista posibilelor erori si probleme care va pot trimite la acest laborator recuperare date se afla: formatarea HDD-ului, virusarea fisierelor importante, fisiere sau directoare care nu mai apar in Exporer, HDD-ul nu mai primeste curent, prezinta zgomote ciudate, nu mai poate fi citit, partitiile sunt corupte, nu se pot citi anumite sectoare de pe HDD, BIOS-ul PC-ului nu reuseste sa detecteze HDD sau SSD. Intreg procesul de recuperare a informatiei are loc intr-un mediu controlat, o camera alba de clasa 100, cu aer filtrat si fara urme de praf sau particule fine care ar putea deteriora si mai mult suporturile de stocare.

Comenzile sunt finalizate in maximum sapte zile sau mai repede daca o cere clientul si gradul de deteriorare al datelor o permite. Datele recuperate sunt predate clientului in conformitate cu modalitatile de livrare stabilite de comun acord cu acesta. Ca sa recuperati cat mai rapid si intr-o proportie cat mai mare datele corupte, apelati intotdeauna la un laborator de recuperare date precum Quartz Data Recovery

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu