Ofera-i locuintei tale o personalitate unica cu mobila la comanda

Personalitatea noastra este definita de modul in care ne comportam si cel in care ne imbracam. Daca preferam stilul business, ne imbracam cu un costum, o cravata, o fusta de calitate, o bluza sobra. Daca vrem sa fim casual, iarasi, luam un blug, o vesta, un sacou, un tricou si asa le transmitem celor din jur caracteristici clare ale personalitatii noastre. Dar un apartament sau o casa cum isi poate contura personalitatea?
E simplu: comandam mobila la comanda. Fiecare camera si hol in care va fi plasata mobila la comanda va avea propria sa personalitate prin unicitatea pieselor de mobilier si naturaletea acestora. Pe Internet se gasesc foarte multe magazine online care au in oferta lor mobila de acest tip, insa putine sunt cele care au experienta – de peste 8 ani – si calitatea materialelor pe care le foloseste echipa magazinului online Arta Mobilei. Ocupandu-se de confectionarea si producerea de mobila la comanda din PAL melaminat, MDF, postforming sau PAL furniruit, Arta Mobilei poate sa furnizeze mobila pentru casa, birou, spatii comerciale, saltele, somniere sau accesorii mobilier. Pentru apartamentul sau vila dvs., Arta Mobilei va poate ajuta sa rearanjati bucataria cu mobila la comanda standard, foarte rezistenta, moderna sau clasica, baia, livingul, dormitorul, holurile, puteti sa le luati micutilor paturi in diferite forme si cu finisaje foarte dragute. Usile glisante se regasesc si ele in oferta magazinului online Arta Mobilei, fiind foarte utile intre camere sau ca element al unui dressing, la fel ca si dulapurile de toate felurile, mai mari, mai mici, si bibliotecile incapatoare si comodele tv speciale.

Pentru birou, puteti lua de la magazinul online Arta Mobilei mobila la comanda cu piese precum birou PC, birou managerial, mese de conferinta, mobilier pentru receptie sau pentru stocarea documentelor importante. Mobilierul comercial, cel pentru bar sau hotel sunt atent lucrate si finisate pentru a conferi spatiului in care sunt plasate un plus de stil si confort pentru cumparatorii dornici sa isi ia un anumit produs expus in rafturile acestuia. Oferta Arta Mobilei se poate obtine direct de la echipa magazinului online, fara intermediari, printr-un e-mail-un operator va va contacta pentru a va oferi cea mai buna varianta de comanda.

Mobila se face doar la comanda, in functie de dimensiuni, culori si accesorii incluse, consultanta si sfaturile pentru proiectarea mobilei sunt gratuite, la fel si deplasarile, masuratorile, transportul si montajul in Bucuresti. Garantia e de 2 ani la orice produs comandat, iar livrarea se face in maxim 20 de zile lucratoare, dupa ce a fost executata mobila solicitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu