Gestionarea PFA-ul nu mai e un chin daca ai langa tine un expert contabil Bucuresti

Cine nu-si permite sa isi infiinteze un SRL sau un S.A, o firma mai pe intelesul tuturor, apeleaza la o alternativa din ce in ce mai populara: PFA-ul, Persoana Fizica Autorizata, mai simplu de infiintat, dar cu riscuri mai mari. Practic esti propriul sef, nu prea ai asa de multa bataie de cap cum se intampla des celor care au firme si te descurci mai bine cu contractele contractate.

Marea problema a unui PFA e timpul pierdut cu depusul actelor de unul singur, obtinutul lor, intocmirea a n fise si documente fiscale etc. De ea te scapa doar un expert contabil Bucuresti care isi ofera serviciile sale atestate si de calitate. www.firmadeconta.ro, cu peste 19 ani de experienta si mai mult de 50 de clienti multumiti, iti poate face legatura cu un expert contabil Bucureşti pentru PFA, angajat al firmei, care sa te indrume atunci cand nu mai faci fata hartogaraiei contabile. Daca te gandesti sa-ti lasi contabilitatea pe mana unui contabil profesionist, atunci trebuie sa stii ca te poate asista la intocmirea documentelor primare, te ajuta sa umbli mai usor cu internetbanking-ul, iti ia documentele si le foloseste, depune unde e nevoie.

Mai mult, un expert contabil Bucureşti te poate ajuta sa intelegi ce facilitati si deductibilitati sunt pentru PFA, iti poate organiza la nivel managerial taxele de plata catre stat pentru toate sursele de venit. Tot in datoriile expertului contabil intra si depunerile pentru tine ale declaratiilor estimative si fiscale.

Ce castiga PFA-ul din toata afacerea cu o firma de contabilitate? In primul rand timp economisit pentru alte activitati, singura obligatie fiind ca PFA-ul sa predea actele necesare expertului contabil. In al doilea rand, nu se platesc penalitati din cauza termenelor si procedurilor neclare pentru PFA. Nu in ultimul rand, vei fi informat trimestrial in legatura cu situatia contabila si cu cea a taxelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu