Ofera-i pisicii sau cainelui tau ce-i mai bun

O alimentatie diversificata este cheia catre o viata linistita, plina de energie, de care animalul tau de companie, pisica sau caine, se va bucura din plin, zi de zi. Animalul Fericit, un magazin online de hrana pentru animale si jucarii, accesorii, ingrijire, propune stapanilor o dieta mai speciala, bazata pe tipuri speciale de carne de cea mai buna calitate.

Dieta taste of the wild se adreseaza atat pisicilor, cat si cainilor, indiferent de stadiul dezvoltarii fizice sau de rasa, continand ingrediente alese, fara adaosuri de substante chimice sau coloranti, potentiatori de gust. Meniul propus de dieta speciala este unul diversificat, perfect echilibrat, plin de proteine, fibre, vitamine, minerale, acizi grasi, legume sau fructe de cea mai buna calitate, atent selectionate si procesate prin sisteme complexe si foarte sigure. Catelusilor li se poate da sortimentul taste of the wild cu carne de bizon si caprioara, fara cereale, avand si cartofi dulci si mazare, dar si multe fructe si legume sau minerale chelatate si rosii.

Daca acest sortiment vi se pare deosebit, cu siguranta nu ati incercat sa dati cainelui sortimentul taste of the wild bazat pe carne fripta de miel sau carne de somon, rata, prepelita si curcan, sau chiar cu o delicioasa carne de mistret salbatic. Pisicile sunt si mai rasfatate de dieta taste of the wild cu carne de pastrav, carne deshidratata de peste oceanic si cartofi dulci sau friptura de caprioara. In momentul in care se doreste trecerea la dieta mai speciala propusa de Animalul Fericit, trebuie sa se tina cont ca ea e recomandata sa se faca gradual in cel mult 10 zile. Pentru a nu deregla sistemul digestiv al animalului, trebuie adaugata o cantitate micuta din noua hrana la cea obisnuita, iar pe masura ce organismul micutului necuvantator se obisnuieste se adauga din ce in ce mai multa mancare noua, pana la inlocuirea totala a meniului.

Toate produsele din gama Taste of The Wild asigura niveluri nutritionale in conformitate cu standardele AAFCO pentru pisici si caine de toate taliile si varstele. De asemenea, reducerile consistente va permit sa economisiti la fiecare produs cumparat pana la 60 de ron, putand sa primiti si un Spray Educat Contra Urinarii ca bonus, doar la anumite produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu