Bebelusi incredibili care au trecut razant pe langa moarte

Colbie Arrendale. Mama lui Colbie era o victima a violentei domestice. Ca multe alte cazuri de abuz domestic, situatia a fost mortala. Femeia a salvat viata bebelusului sacrificand-o pe a sa. Intr-o seara, femeia a iesit in oras impreuna cu prietenul sau, un fost combatant in Irak. In timpul noptii barbatul s-a imbatat si a devenit violent.

Femeia a incercat sa se apere cu o bata de basball, insa nu a avut nicio sansa, ajungand sa fie batuta crunt de prietenul sau. Femeia si-a luat fetita si s-a incuiat in baie. Barbatul nebun a deschis pana la urma usa baii si a ucis femeia sub ochii micutei de sase luni. Fetita a ajuns in toaleta iar corpul mamei a acoperit deschiderea WC-ului, scapand astfel micuta. Barbatul s-a sinucis mai tarziu cu un glont in cap. Fetita de sase luni a stat in toaleta 13 ore pana sa o gaseasca politia. Fetita a trait si a devenit erou al comunitatii in care locuia. Bebelusul numarul 59. Bebelusul a devenit faimos dupa ce a fost salvat de o echipa speciala dintr-o conducta de canalizare din China, imediat dupa nastere. Femeia nascuse intr-o toaleta turceasca comuna din cladirea de apartamente unde locuia, asta dupa ce ascunsese sarcina de familie si prieteni.

Femeia a alertat politia dupa ce a curatat mizeria nasterii si s-a dat drept altcineva, nicidecum mama bebelusului nascut. Pana la urma, bebelusul a scapat, a devenit celebru pentru ca s-a filmat toata operatiunea, mama a fost gasita, insa nu a fost acuzat de omucid pentru ca fusese un accident ca-l scapase din pantec direct in gaura WC-ului. Baietelul a revenit in grija mamei la cateva zile dupa accidentul teribil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu