Cele mai bune Stiri Blaj le gasiti doar pe Blajinfo

Desi e un municipiu mai micut din Alba, Blajul are si el, ca orice alt municipiu, o multime de evenimente care se intampla in fiecare zi si despre care oamenii trebuie sa afle intr-un fel. Blajinfo, unul dintre cele mai bune site-uri online de informare pune la dispozitia celor interesati sa afle ce se mai intampla prin Blaj cele mai noi Stiri Blaj, puse la dispozitie intr-o forma usor de digerat, prietenoasa, insotita mereu de poze relevante.

Informatiile sunt grupate in functie de subiectele de interes, ele fiind din domenii precum actualitate, adminsitratie, politic, economic, sport, din judet, social, invatamant, cultural, monden. Orice vrei sa afli gasesti pe Blajinfo, inclusiv cele mai noi ispravi ale autoritatilor sau evenimentele la care merita sa iei parte. La fiecare dintre Stiri Blaj exista si un forum sub forma de comentarii unde fiecare cititor isi poate spune parerea despre subiectul stirii si poate sa aduca completari. Cei care au luat parte la un eveniment mai deosebit il pot relata si il pot semnala redactiei prin intermediul sectiunii speciale de pe site, Stirea Ta.

Din judet sunt mereu date cele mai proaspete Stiri Blaj disponibile in rubrica Stiri din Zona si Stiri din Judet, astfel ca fiecare cititor care intra pe website poate avea in orice moment o imagine de ansamblu asupra realitatilor din propriul judet. Informatiile postate pe site sunt completate si de o galerie video si foto, se poate cauta o anume informatie pe site prin intermediul motorului de cautare din subsolul paginii principale, cele mai noi stiri si comentarii aparand atat in subsolul paginii, cat si pe centrul acesteia, langa deschiderea mare de pe home page.

De asemenea, puteti afla tot timpul cum va fi vremea sau ce temperaturi sunt la o anumita ora, ce va rezerva astrele si puteti sa ascultati chiar si un radio local online, de pe orice dispozitiv care are suport Adobe Flash Player.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu