Promoveaza-ti afacerea cu ajutorul cataloagelor de afaceri online

Pentru afacerile mici si afacerile locale, prezenta online are rolul de a conduce cea mai mare parte a traficului catre site-urile acestora sau chiar catre locatiile lor fizice. Din acest motiv este atat de importanta listarea unui business pe directoarele de afaceri online. Adaugarea unei afaceri in cadrul unor astfel de directoare reprezinta si o oportunitate de a castiga un link catre site-ul tau, aspect util in strategia de promovare SEO.

Ce este un director de afaceri?

Un director de afaceri este un site web ce cuprinde toate business-urile dintr-o anumita categorie. Afacerile pot fi clasificate in functie de locatie, dimensiune sau domeniu de activitate. Acestea pot fi compilate fie manual, fie prin intermediul unui soft automat de cautare on-line.

Detaliile prevazute intr-un director de afaceri pot varia de la un business la altul si pot include numele afacerii, adresa, numerele de telefon, localizarea, tipul de servicii sau produse oferite si numarul de angajati al companiei. Unele directoare pot include si o sectiune pentru recenzii, comentarii si feed-back-uri ale utilizatorilor.

Multe directoare de afaceri ofera listari suplimentare in cadrul optiunilor premium. Desi nu sunt motoare de cautare, directoarele de afaceri prezinta adesea si optiuni de cautare.

Promovarea este un ingredient esential in dezvoltarea unei afaceri si are rolul de a fluentiza relatiile dintre parteneri si de a te proteja in fata concurentei, urmarind recomandarile expertilor.

Cateva exemple de directoarele de afaceri online din Romania 

Catalogafaceri.ro. Un catalog de afaceri online complet, care cuprinde afaceri din toate orasele din tara, grupate de domenii de activitate. Inscrierea este gratuita.

Yuup.ro. Pe Yuup.ro poti localiza cu usurinta, cu ajutorul hartilor si adreselor, firmele, agentiile sau institutiile cautate, din domeniile imobiliare, turism, presa, media s.a.m.d. De asemenea, poti afla detalii despre locuri de petrecere a timpului liber, biblioteci, parcuri, teatre sau cinematografe.

Businesshouse.ro. Businesshouse.ro se adreseaza tuturor utilizatorilor de Internet si reprezinta cea mai rapida si moderna metoda de informare si cautare pentru cei interesati de activitatile, produsele si ofertele companiilor romanesti.

Paginialbastre.ro. Pe Paginialbastre.ro poti gasi informatii utile despre firmele romanesti care activeaza in varii domenii, cum ar fi: afaceri si finante, comert, energie, agricultura, import-export, servicii publice, turism si nu numai.

Romaniafirme.ro. Aici vei gasi detalii despre firmele romanesti din alimentatie, imobiliare, agrement, sanatate, turism, transport, dar si din birotice, software si calculatoare, invatamant sau media.

Inscrie-ti chiar acum afacerea in cataloagele de afaceri online de mai sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu