Inchirierea unei Dacia Logan

Dacia Logan este modelul de masina fiabila, care este produsa de producatorul Dacia in uzinele din Romania si alte tari, dar acelasi model poarta si numele de Renault, deoarece Renault detine majoritatea actiunilor de la Dacia. Atunci cand a aparut pentru prima data, modelul dorea sa fie un automobil care sa coste pana in 5000 de euro si sa ofere cat mai multe calitati. Din pacate, pretul minim al Daciei Logan a fost de 5600 euro, o suma destul de apropiata de cea pe care producatorul si-a impus-o.

Avantajele pe care le ofera inchirierea unei Dacia Logan sunt nenumarate, din moment ce:

- este o masina fiabila si ieftina
- are un consum moderat, mult mai avantajos decat al altor masini
- poate sa fie condus fara mule griji chiar si pe strazile din Romania, deoarece este o masina destul de inalta si poate sa se descurce prin gropi.

Fiind o masina romaneasca si avand si un pret avantajos, Dacia Logan este genul de automobil care poate fi inchiriat foarte usor, deoarece deobicei vor exista mai multe autoturisme de acest tip in depozitul unui serviciu de inchirieri masini decat alte autoturisme. Dacia Logan este de asemenea un model in care an de an s-a schimbat ceva nou, iar ultima masina a adoptat de altfel un design cu totul schimbat, ceea ce l-a facut sa aiba un aer modern si mai elegant. Si puterea acestuia a crescut, existand un model 1.6 1.6, cel mai puternic model de la Dacia, acesta avand un model de 1,600 cmc si cu mult mai multi cai putere decat pana acum. In continuare dacia doreste sa creeze un automobil care sa concureze la un nivel mai inalt, in randul autoturismelor de tipul VW Passat, Ford Mondeo, Renault Megane, etc. dar pana atunci, Dacia Logan este unul dintre modelele de masini foarte raspandite atat in Romania cat si pe plan international.

Sfaturi pentru momentul cand se inchiriaza o masina:

1. Atunci cand inchiriati o masina, fiti atenti la datele contractului, deoarece uneori ati putea ramane surprinsi. Trebuie sa observati daca exista vreo limita de km pe care aveti dreptul sa ii efectuati, pretul care se pune atunci cand s-a depasit limita de km (deobicei se plateste pe km o suma de bani).
2. Detalii specifice returnarii automobilului, daca acesta trebuie sa fie curat, sau sa aiba rezervorul plin, pentru a nu exista vreo taxa in plus in cazul in care nu s-a tinut cont de aceste conditii.
3. Analizarea atenta a masinii inainte de inchiriere, ca in cazul in care automobilul este zgariat de clientul de dinainte, problema sa nu fie inmanata dumneavoastra mai apoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu