Prezervativele

Multi dintre noi ne-am nascut gratie unor accidente fericite. Altii am venit pe lume tot din greseala, pentru ca tatii nostri au cumparat prezervative contrafacute care s-au rupt cand micutii agitati si alburii au inceput sa isi croiasca drumul catre „libertate”.

In 2013, politia Chineza a descoperit un site care vindea prezervative cu un discount prea mare. 4.65 de milioane de prezervative contrafacute au fost confiscate atunci, mai ales ca brandul sub care se vindeau, Durex, nu avea nicio legatura cu produsul in sine si cu a sa calitate. S-au mai descoperit si 500 de kilograme de materie prima ce urma sa fie tranformata in prezervative. Latexul era cumparat ca atare si tratat doar cu un lubrifiant ieftin, asa ca productia lor era rapida si foarte ieftina.

Chiar si in Africa au ajuns prezervative contrafacute, o tara in care rata bolilor cu transmitere sexuala este intr-o continua crestere. Prezervativele erau asa de proaste ca se puteau rupe in momentul unei penetrari adanci si rapide si puteau sa duca la sarcini nedorite si transmiterea bolilor sexuale grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu