Tratamente cu ulei de dovleac extravirgin obtinut prin presare la rece

Variantele naturiste de tratament sunt deosebit de variate astazi, asa ca pentru orice afectiune se pot gasi medicamente din plante si extracte din plante si seminte care sa poata ameliora sau eradica bolile de care suferim.

O solutie simpla si eficienta de a lupta cu aproape orice fel de afectiune este utilizarea de uleiuri presate la rece, naturale 100%, presarea si extragerea uleiului avand loc fara folosirea agentilor chimici. Astfel de uleiuri pot sa combata imbatranirea precoce, tin in frau colesterolul rau si hipertensiunea arteriala, ne feresc de accidente vasculare, de depresie sau insomnie. Alergia, constipatia si litiazele renale si biliare pot fi si ele vindecate, la fel si problemele ficatului. Unele dintre aceste uleiuri pot restabili si echilibrul hormonal.

Daca dintre uleiurile presate la rece alegeti ulei de dovleac, ati facut cea mai buna alegere pentru alimentatia si sanatatea dvs. Gasiti acest ulei la cele mai mici preturi pe site-ul oficial 2E prod, prima firma de la noi din tara care a fabricat si a lansat pe piata uleiuri presate la rece. Vandute sub marca inregistrata Cardinal, uleiurile sunt extra virgine, nu sunt rafinate chimic, nu au conservanti, avand in schimb multe vitamine si minerale. In cazul acestui ulei de dovleac extra virgin, gustul este placut, vascozitatea si aroma fiind deosebite. Are multe vitamine-A, K, F, E sau D, caroten, detoxifica organismul, reda tonusul muscular, are grija de terminatiile nervoase, eliminand parazitii intenstinali pentru ca are efecte antihelimintice.

Din gama de afectiuni pe care le poate trata uleiul de dovleac amintim alergiile, problemele de ficat si gastrice, cele ale vezicii, rinichilor sau prostatei. In plus, toate uleiurile obtinute prin presare la rece comercializate de 2E prod au in compozitie grasimi polinesaturate, zinc, magneziu, fier, seleniu sau compusi naturali ai vitaminelor C si B, avand ca sursa semintele din care s-a extras uleiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu