Avantajele alegerii unui foto tapet printabil

Daca pe vremuri tapetul era folosit pe scara larga pentru a infrumuseta peretii, era mai ieftin si destul de complicat de aplicat, astazi, gratie tehnologiei moderne si ideilor geniale ale unor oameni din industrie, un foto tapet se poate aplica fara prea multa bataie de cap, nu necesita un personal calificat care sa va sara in ajutor si e si foarte ieftin.

Varianta cea mai buna de fototapet este cea printabila, adica un suport pe care se pot imprima la rezolutii mari orice fel de imagini, personalizarea fiind totala atat ca design, cat si ca dimensiuni. In functie de cat de mare este spatiul care urmeaza a fi decorat, un foto tapet poate avea imprimata o singura fotografie sau mai multe, din bucati, ca un puzzle. In urma comenzilor, fototapetul printabil vine in fasii cu latimi calculate pentru a nu exista pierderi, latimile sunt calculate cu exactitate si nu au mai mult de 60-70 cm fiecare. Cotele pot sa fie oferite diferit in in functie de ce vrea clientul, imaginile de imprimat trebuie sa respecte anumite cerinte de calitate, rezolutia minima fiind de 150 dpi si o scara de 1:1.

Exista la ora actuala doua tipuri de foto tapet printabil: cu autoadeziv, care poate fi removable, permanent sau semi-permanent si cu aplicare clasica. La aplicarea clasica tapetul se aseaza pe peret cu orice adeziv de tapet, modalitatile de aplicare fiind simple si la indemana oricui. Conceptul grafic, designul personalizat si in unele cazuri si mostre cu imaginea aleasa sunt oferite in majoritate cazurilor ca bonus sau pot fi directionate de clienti.

O varianta mai sofisticata e tapetul profesional din fibra de sticla, cu aplicatii multiple si texturi diverse, se poate revopsi si se intretine usor, impactul vizual, ca si in cazul celui printabil, fiind foarte puternic-imprima o eleganta a spatiului unde e pozitionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu