Carti ieftine si interesante, pe MyIeftin

Lumea moderna si tinerii de astazi au o problema comuna: lipsa unei culturi si a unei aplecari catre lectura, catre citit. Pe vremea cand nici calculatorul si nici televiziunea nu ne rapeau atat de mult timp, cand tabletele si telefoanele mobile nici macar nu existau, oamenii citeau mai mult, isi umpleau timpul cu aventuri si plonjari in universuri fascinante imaginate de marii autori ai secolului trecut.

Astazi, totul se reduce la cateva miscari ale degetelor pe un touchscreen si cateva clickuri, in rest, rasfoitul unei carti e deja o actiune perimata. Daca ar fi sa dam un sfat tinerilor de astazi ar fi sa cumpere carti, sa le citeasca, sa discute despre ele mai apoi, sa-si insuseasca un vocabular, un mod de exprimare cultivat, altul decat cel care incepe cu „lol” si se termina cu „brb”. Pentru putinii tineri care mai sunt dornici sa rasfoiasca o carte si pentru adultii sau copiii care vor sa redescopere placerea de a citi, de a atinge o carte adevarata, MyIeftin http://www.myieftin.ro/ propune o colectie impresionanta de carti pentru toate varstele si din toate domeniile.

Preturile mici si calitatea lucrarilor selectate spre vanzare recomanda magazinul online si il inscriu pe lista celor care incearca sa readuca in atentia tinerilor si adultilor placerea de a citi o carte buna, de a dezbate asupra sa sau de a afla ce mai e nou prin universul literar. Peste 7000 de carti de arta si design ii asteapta pe cei fascinanti de acest domeniu, sunt audiobook-uri pentru cei mai tineri care prefera sa asculte continutul unei carti in lectura unor mari personalitati sau actori, sunt carti biografii si memorii si de business si economie. Pe langa acestea, pe http://www.myieftin.ro/ gasiti oricand titluri atragatoare numai bune spre a fi facute cadou cuiva drag sau carti chiosc si de specialitate, carti premiate, in limba maghiara, pentru copii.

Cazurile reale si controversele, casa si gradina sau computere si internet sunt alte cateva exemple de domenii de interes care pot fi descoperite in urma lecturii unor titluri interesante din colectiile de pe MyIeftin. Descoperiti si dvs. intreaga colectie de carti la preturi speciale accesand chiar acum http://www.myieftin.ro/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu