Mutarea intr-un ansamblu rezidential Fundeni, o miscare inteligenta

Romanul e strangator din fire si bine face. Daca in trecut, puneam ban langa ban si luam o Dacie sau un apartament cu doua camere, acum economiile celor cu dare de mana se duc pe apartamente luxoase dintr-un ansamblu rezidential Fundeni. Ce ii determina sa faca aceasta alegere? In primul rand pozitionarea ansamblurilor si conditiile mai bune din zona respectiva.

In general, ansamblul este gandit in asa fel incat cei care locuiesc acolo sa aiba tot ce le trebuie cat mai aproape si sa nu paraseasca prea des perimetrul sau. De exemplu, sunt familii cu micuti, atunci ei pot fi dusi la crese, scoli, gradinite, toate in ansamblu rezidential Fundeni, este nevoie de asistenta medicala urgenta, sunt spitale, policlinici tot acolo. Locuri de munca pot fi infiintate tot in interiorul acestei microsocietati astfel ca respectiva comunitate care rezulta va fi una unita si cu niste valori mult mai sanatoase decat ale celor care locuiesc prin cartiere marginase. Chiar daca preturile chiriilor sau aparamentelor de vanzare, cu doua sau trei camere, sunt cam piperate, investitia in locuinte in ansamblu rezidential Fundeni este una de viitor pentru simplul fapt ca in fiecare dintre acestea aveti tot ce va trebuie pentru a va desfasura activitatea zilica.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, exista chiar si locuinte mobilate, centrala termica, gresie, faianta, parchet, pereti din materiale rezistente, structurile si fundatia rezista la cutremure. De asemenea, pentru ca dupa cateva ore de munca zilnica avem nevoie si de odihna in ansambluri sunt amenajate si foarte multe spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, zone de agrement si pentru adulti, terase, mall-uri, baruri, terenuri de sport etc. Daca nu va surade ideea sa cumparati un apartament il puteti inchiria, pentru ca mai apoi sa cumparati o locuinta atunci cand familia dvs. se mareste cu un membru sau mai multi.

Solutiile de finantare si creditare oferite de dezvoltatori sunt avantajoase si ratele pot sa fie stabilite in functie de buget si de veniturile anuale, asa ca solutii se gasesc rapid daca va doriti cu ardoare o locuinta doar a dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu