Avantajele unei firme de curatenie

In ziua de azi fiecare bloc are cate o femeie de serviciu, insa de multe ori nu se gaseste persoana potrivita, iar daca banii tot se dau la asociatie pentru curatenie blocuri, atunci de ce sa nu profiti si sa gasesti cele mai bune variante la o firma de curatenie care te poate ajuta in acest sens.

Avantajele pe care o firma de curatenie cu angajati profesionisti ti le ofera, fac referire la faptul ca veti primi o singura factura la terminarea serviciilor, veti discuta cu o singura companie in legatura cu toate serviciile necesare, dar si contractand toate serviciile mentionate beneficiati de o reducere substantiala a costurilor. In plus, atunci cand apelezi la o firma de curatenie nu mai trebuie sa iti faci griji de produsele folosite si nici macar de aparatura utilizata, deoarece toate vin la pachet cu personalul dorit. Unele firme asigura si servicii de curatenie in scari de bloc, in afara de cele precizate in pagina lor de servicii. Operatiunile de curatenie in scarile de bloc se pot efectua zilnic sau la un interval stabilit in comun cu persoanele care solicita. De asemenea, asa cum am precizat materialele necesare curateniei scarilor de bloc sunt asigurate, acestea fiind produse de inalta calitate si cu o eficienta maxima.

Serviciile incluse in curatenia de blocuri sunt: maturat si spalat scarile, intrarea, aleea de acces si in jurul blocului, sters balustrade, spalat geamuri intrare si europubele, spalare lifturi si usi lift cat si curatenie in gradina blocului. In afara celor enumerate anterior se mai poate discuta si despre adaugarea unor noi servicii dorite, astfel incat sa aveti la final pachetul de servicii necesar. Iar daca aveti o scara mai mare sau doriti un anume personal pentru un bloc intreg puteti solicita acest lucru cat si cu alte specificatii, pentru ca la final sa fie totul bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu