Mancaruri iesite din comun consumate de o mana de oameni

Sapunul buclucas. Mai stiti cand va jucati in lighean sau intr-o cana cu un betisor si faceati baloane de sapun si va faceati plini de sapunel pe gurita voastra micuta? Eh, Tempestt Henderson nu are nicio problema cu sapunul si il mananca-vreo cinci bucati pe saptamana, si chiar detergentul de rufe i-a facut cu… coltul… Henderson spune ca se simte mai curata pe interior cand mananca sapun, care e mai eficient pe dinauntru decat pe afara. Pana la urma, femeia a intrat intr-un program de recuperare si vrea sa se lase de mancat… sapun.

Urina, mai buna ca apa. Carrie isi bea propria urina, se spala pe dinti, face baia, se spala pe fata, isi face spalaturi nazale cu… propria urina (brrrr). Avand o forma avansata de cancer, femeia crede ca asa lupta impotriva raspandirii lui intrucat urina are anumiti compusi foarte puternici care actioneaza, crede ea, la nivel celular…

Lapticul propriului copil. Tim Browne, diagnosticat cu cancer la colon, a inceput sa bea laptele matern al propriei fiice sau sa-l amestece cu cereale, la micul dejun. Specialistii i-au spus ca un posibil medicament natural pentru cancer ar putea fi laptele uman. Desi gustul nu e grozav, se pare ca tratamentul a mers bine si l-a ajutat pe barbat sa-si mai revina. Ideea i-a venit cand a auzit ca un alt american a facut acelasi lucru si cancerul a recidivat. S-a constatat ca, chimioterapia nu a dat rezultate asa de bune de-a lungul timpului, in vreme ce laptele matern a avut rezultate extrem de bune, fara efecte adverse, gratie unor substante speciale secretate de glandele care-l produc. Pe viitor, oamenii de stiinta vor sa dezvolte medicamente si siropuri pentru cei bolnavi de diferite forme de cancer pentru a le alina suferinta si a-i ajuta sa depaseasca momentele critice ale evolutiei bolii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu