Balansoare prentru bebelusi si copii de la elfbebe

Balansoarele pentru bebelusi sunt secretele cele mai bine pazite ale parintilor foarte ocupati si foarte obositi; unele mame le numesc chiar “salvatoare”, fiindca le ajuta sa isi adoarma micutul. Daca esti mamica si nu ai inca un leagan pentru bebe, intra pe elfbebe.ro si cumpara unul, fiindca iti va fi de folos multe luni de acum incolo.

Exista mai multe tipuri de balansoare bebelusi, insa majoritatea imita miscarile ritmice din interiorul burticii, pe care copilul inca le are bine intiparite in minte. Iar aceste miscari sunt foarte calmante, chiar si pentru cei mai agitati bebei.
Perioada in care ai cea mai mare nevoie de balansoare bebelusi sunt primele luni de viata, aproximativ pana la varsta de 6 luni, cand bebelusul deja se poate ridica in fund si se poate rostogoli din leagan, ceea ce poate duce la raniri. Multe balansoare pentru bebelusi si copii au o limita de greutate, ci nu de varsta trecuta pe ele, astfel incat poti sa apreciezi cand nu mai este cazul sa iti pui copilul in el.
Cu toate acestea, leaganul nu va substitui contactul uman, asadar nu te baza pe balansoare bebelusi pentru a lasa micutul mult timp singur, in timp ce tu te ocupi de casa. Cei mai multi experti recomanda sa limitezi timpul petrecut in leagan la aproximativ o ora atunci cand copilul este treaz.

Atunci cand alegi dintre modelele de balansoare bebelusi de pe elfbebe.ro trebuie sa ai in vedere faptul ca nu toti bebelusii raspuns bine la aceeasi miscare; exista o multitudine de vibratii, leganari si alte miscari care sunt alimentate via baterii ori prin conectarea la priza. Leaganele emit si un sunet linistitor pentru majoritatea bebelusilor, un fel de “hummm”, exact ca sunetul pe care il faci tu la exercitiile de Yoga si de meditatie. Problema este ca acest sunet il poate speria pe micut, deci trebuie sa incerci diverse sunete in apropierea copilului, inainte de a cumpara unul dintre balansoarele pentru bebelusi si copii de pe site.

Nasterea unui copil este un eveniment fericit in toate familiile, insa parintii stiu cat de stresant poate fi un micut, astfel incat munutele oferite de catre balansoare bebelusi sunt foarte valoroase, mai ales in primele luni de viata ale celui mic. Tocmai de aceea, elfbebe.ro te ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru linistea ta si a copilului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu