Cinci lucruri pe care nu le stiai despre firma Apple

In service laptop sector 4 ajung o multime de laptopuri Apple, a caror depanare este oarecum mai dificila in absenta pieselor de schimb si a unor caracteristici unice in lumea calculatoarelor. Cat timp astepti sa-ti reparam laptopul, este timpul sa aflii cateva lucruri interesante despre Apple, pe care probabil nu le stiai pana acum.

Primul logo al companiei il reprezenta pe Newton. Probabil ca echipa de creatie din companie s-a gandit la marul care l-a ajutat pe celebrul om de stiinta sa descopere gravitatia si a dorit ca lumea sa faca o conexiune intre cele doua: marul lui Newton si marul lui Jobs. Daca luam in considerare nuarul de aparate marca Apple care ajung in service laptop sector 4, conexiunea a fost una de succes.

Fondatorii Apple au vandut obiecte personale pentru a pune bazele firmei. Steve Job si-a vandut masina iar partenerul sau, Wozniak si-a vandut calculatorul stiintific pentru a strange banii necesari crearii lui Apple I, primul calculator al companiei. Unui client service laptop sector 4 I se va parea ciudat sa-ti vinzi calculatorul personal – cat poate valora un simplu calculator? Insa, 1976, un calculator stiintific de buzunar valora cat un computer, aproximativ $500.

Primul calculator Apple avea un pret satanic. Intotdeauna calculatoarele lui Jobs au avut un pret usor mai mare decat cel de pe piata de profil, dar primul aparat costa $666.66 . In zilele noastre, l-am fi considerat un calculator satanic, datorita conotatiilor acestui numar. Dar, noi, cei din service laptop sector 4 spunem ca lui Jobs si Wozniak acest numar le-a purtat noroc. Oare au facut un pact cu Cel de Jos?

Mascota Apple era celebra “Dogcow” (Cainele-Vaca)
Generatiile tinere nu isi amintesc figura simpatica a lui Dogcow, dar tehnicienii din centrele service laptop sector 4 isi amintesc cu placere de anii '80, cand fontul Cairo al Apple includea aceasta mascota hibrid care scotea un sunet intre latrat si muu. Chiar si Microsoft a folosit desenul pentru a-si promova produsele, pana cand acesta a devenit legal patrimoniu al Apple. La service laptop sector 4 inca mai gasim mascota pe sistemele vechi.

Machintosh este denumirea unui soi de mere
In biroul nostru de service laptop sector 4 se consuma o multime de bauturi energizante si tigari (recunoastem proastele obiceiuri), dar la Apple angajatii consumau...mere. Lipsit de creativitate, insa util obiceiul, fiindca creatorul primului Machintosh a denumit produsul dupa marca sa preferata de mere – McIntosh. Numele a cucerit piata imediat, astfel ca a ramas in istoria Apple, desi Jobs vroia sa il redenumeasca “Bicycle”. Dupa atata vorbarie, laptopul tau probabil ca este deja gata, iar noi te mai asteptam cu noi servicii si informatii utile, pe care sa le imparti cu prietenii, ca un veritabil computer geek.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu