Cele mai profitabile momente

Se spune ca oamenii sunt fericiti atunci cand iubesc, atunci cand au bani si desigur ca toate acestea nu pot veni decat la pachet cu o oarecare doza de relaxare. Insa atunci cand esti prea stresat ca sa mai simti fericirea sau iubirea, atunci cand trebuie sa cladesti incontinuu si sa incerci sa razbati la lumina zilnic, trebuie sa ai si momente tu cu tine.

Octavian Paler spunea intr-o carte a sa: “binecuvanteaza ocazia de a-ti apartine in intregime” facand referire si la timpul pe care il petreci pentru tine. Desigur ca nici macar nu mai intra in discutie sa iti apartii in totalitate, deoarece indiferent de cine am fi inconjurati, suntem pentru ceilalti, le apartinem involuntar. Cu siguranta ca in timpurile zorite din ziua de azi prea putini isi mai permit relaxare, confort, mai ales atunci cand este vorba despre familie, cand trebuie sa avem grija de copii, cand trebuie sa mergem la munca, cand trebuie sa fim in toate partile distribuiti asemeni unor masinarii setate sa isi indeplineasca doar functiile. Relaxarea este cel putin pentru mamici un mit mai ales atunci cand copii sunt bebelusi, care au nevoie permanenta de atentie. Partea buna este insa ca se pot relaxa si ele, alaturi de bebelusi, de exemplu intr-un scaun masaj, care permite linistii trupesti si sufletesti sa patrunda.

Scaunele de masaj sunt bune si pentru cei care lucreaza mult timp la birou, insa si pentru cei care depun mult efort fizic, ceea ce inseamna ca au functii pe alese, pentru toate nevoile. In plus, scaunele pentru masaj pot sa ajute si persoanele care nu se mai pot deplasa atat de mult precum batranii, asa ca daca ai un batran in preajma nu ar strica sa ii faci o surpriza. Oricum ar fi, achizitia unui scaun masaj este una buna pentru intreaga familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu