Industria de miliarde a parfumurilor de lux

Lansarea faimosului Chanel no.5 in anii 1930 de catre casa Coco Chanel a reprezentat punctul de plecare pentru ceea ce avea sa devina cateva decenii mai tarziu o industrie de miliarde de euro pe intreaga planeta. Sticle sau recipiente scumpe, cu designuri atragatoare, arome dintre cele mai captivante, create special pentru diferite tipuri de piele si pentru diferite momente ale zilei, speculand sensibilitatile olfactive atat ale femeilor cat si ale barbatilor, facand apel la feromoni si sex appeal - asta inseamna astazi industria parfumurilor de lux.

A avea pe masuta proprie de toaleta, pe raftul din baie sau in dressing o colectie de parfumuri de lux originale nu mai este demult doar un deziderat pentru femeile din intreaga lume si nici pentru barbati, ci a devenit deja un lucru obisnuit. Mai mult decat atat, oricine are astazi macar un parfum de zi si unul de seara, asa cum impune codul nescris al parfumierilor.

Parfumurile de lux, parfumurile scumpe, create de case celebre de moda, asigura apartenenta la o anumita clasa sociala, creeaza senzatia de eleganta si fac orice femeie sa se simta sexy si atragatoare. De asemenea, industria parfumurilor de lux investeste la ora actuala sume fabuloase in publicitate, facand apel la sensibilitatile femeilor si inducand ideea ca a avea un anumit parfum te va transforma in femeia care iti doresti sa fii, in femeia frumoasa, „imbracata” de parfumul pe care il vezi pe ecranul televizorului sau in revistele glossy pentru femei. Insa ca orice segment al industriei de moda si frumusete si piata de parfumuri este invadata de o multime de produse contrafacute, care atrag adesea prin preturile mai mici decat cele din magazinele oficiale sau decat cele ale importatorilor.

O multime de magazine online vor pretinde ca vand parfumuri originale, insa mediul virtual poate fi plin de adevarate capcane. Nu este cazul si la secundar.ro, unde autenticitatea produselor de lux este garantata, si in plus toate produsele contin toate elementele producatorului  si vin insotite de factura fiscala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu