Pantofii sport barbatesti – exclusiv pentru sala de sport

Daca in ceea ce priveste moda feminina, pantofii sport fac din ce in ce mai des parte din topul tendintelor preferate ale fashionistelor, in cazul barbatilor, stilul pare sa valoreze mai mult decat comoditatea. Nu de putine ori am auzit comentarii ale stilistilor atragand atentia barbatilor ca pantofii sport – adidasii cu precadere – sunt destinati exclusiv salilor de sport sau terenurilor de sport. 

Nu este o nouate pentru nimeni faptul ca la birou barbatii trebuie sa arate ipecabil, serios si elegant, iar acest look este greu de realizat daca te gandesti sa incalti o pereche de adidasi, bascheti sau tenisi. De asemenea, cu exceptia meseriilor care au legatura cu domeniul sportiv – profesor de sport, antrenor, maseur sportiv, nu vad ce tip de activitate ar impune folosirea pantofilor sport in vestimentatie. Nici in ceea ce priveste iesirile in oras, in doi sau cu prietenii, pantofii sport nu sunt o optiune prea fericita, decat daca te gandesti la vreo iesire la munte, la cateva ore pe un teren de tenis inchiriat sau la un meci de fotbal amical. Singura exceptie admisa la capitolul pantofi sport barbati, sunt tenisii, in general acceptati la tinutele casual, lejere, care reusesc cumva sa dea un aer relaxat tinutei, fara insa a o trage in latura prea sportiva. In rest, alege adidasi pentru sala de sport, bascheti pentru terenul de sport in aer liber mai ales in sezonul mai rece si nu uita ca orice model alegi sa fie in concordanta cu particularitatile sportului pe care il practici si mai ales sa-ti respecte anatomia intocmai. Internetul iti pune la dispozitie o varietate destul de larga, mai ales daca ne gandim la magazinele de haine online, de unde, de altfel, iti poti alcatui o tinuta sport completa. 

Nu uita sa cauti pana gasesti cel mai bun raport calitate-pret si sa verifici de mai multe ori ghidul marimilor, astfel incat sa nu ai probleme pentru ca nu poti proba incaltamintea inainte de a o plati.

Un comentariu:

  1. Pantofii sunt cele mai importante piese din tinutele barbatilor si atunci cand sunt alesi corect nu doar completeaza o tinuta ci o si scot in evidenta. VEZI... https://shopbutic.com/produs/pantofi-barbatesti-eleganti-piele-naturala/

    RăspundețiȘtergere