Rezultatele consumului de steroizi

Dupa cum poate te asteptai deja nu avem un raspuns exact la intrebarea “ce rezultate voi avea in urma consumului de steroizi?”. Sunt foarte multi factori care determina rezultatele pe care le vei obtine in urma unui ciclu de steroizi. Dozele, steroizii, durata ciclului, reactia pe care o are fiecare individ, nutritia echilibrata, antrenamentele eficiente, experienta cu steroizii, stilul de viata sau factorii genetici, toate vor juca un rol important in rezultatul final. 

Tot ceea ce poti face este sa incerci sa duci cat mai departe efectele steroizilor, iar acest lucru poti sa il faci antrenandu-te eficient, urmand o dieta adecvata si nu in ultimul rand odihnindu-te suficient. Exista si cazuri in care, chiar dupa ce se utilizeaza  substante ca steroizii sau alte tipuri de suplimente, nu apare nicio schimbare semnificativa. Acest lucru se intampla fie datorita faptului ca nu s-au respectat cateva reguli esentiale, fie pentru ca asteptarile sunt prea mari. Trebuie sa tinem intotdeauna cont ca ce functioneaza pentru cineva, nu inseamna ca va avea aceleasi efecte la toata lumea. De aceea este recomandat sa nu luati niciodata steroizi sau suplimente alimentare bazandu-va pe faptul ca a functionat pentru un prieten sau cunostinta.

Efectele secundare fac parte si ele din toata aceasta ecuatie. Acneea este cel mai comun efect secundar intalnit. Anumite preparate sunt mai predispuse sa provoace acneea, iar celor sensibili nu le ramane decat sa evite astfel de steroizi. In cazul in care va alegeti totusi cu acnee puteti folosi cremele pe baza de peroxid de benzoyl pentru a o trata. Daca se agraveaza, cel mai indicat este sa consulti un medic. Acceasi preocupare sporita o au utilizatorii de steroizi si in privinta caderii parului sau a scaderii libidoului. Raspunsul este acelasi ca in cazul acneei. Exista steroizi care prezinta un risc mai mare din acest punct de vedere, iar tu nu trebuie decat sa te informezi si sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu