Folositi-va de tehnologia de comunicatii in avantajul dvs

Avansarea in tehnologia de comunicare a adus multe facilitati pe care inainte nu le-am fi crezut posibile. In aceste zile, chiar si atunci cand va aflati intr- un loc la distanta, fara nici un serviciu Wi - Fi sau de servicii de telefonie mobila, aveti in continuare posibilitatea de a trimite e-mailuri sau de a vorbi cu cei dragi prin intermediul unui laptop care este conectat la un dispozitiv portabil.
Noua tehnologie de comunicatii a dat posibilitatea persoanelor fizice de a se conecta cu oricine, in orice parte a globului, chiar fara canalele obisnuite care ofera servicii de voce, video si comunicatii de date. Cu ajutorul satelitilor artificiali care orbiteaza in jurul planetei, oricine poate folosi instrumentele de comunicare mobile pentru conectarea cu succes cu alte persoane din alte locuri, oricand si oriunde.

Fiecare instrument de comunicare prin satelit este special proiectat pentru a se potrivi cu functii si scopuri specifice. Astazi, satelitii Mobil G2 cu unde radio bidirectionale sunt utilizati de catre orice industrie, datorita comoditatii lor. Aceste instrumente sunt cruciale, deoarece esunt folosit pentru a raspunde nevoilor de siguranta publica si a lucratorilor in interventie de urgenta.
MSAT, pe de alta parte, este folosit pentru a sprijini grupurile continentale si comunicatiile private push-to-talk. Acest instrument permite unui utilizator sa difuzeze mai multor persoane simultan avand in acelasi timp capacitatea de a trece peste alti utilizatori in cadrul aceluiasi grup de convorbire in timpul unei situatii de urgenta.  De asemenea, se poate conecta cu sistemeele de radio existente cu acces multiplu, care permit utilizatorilor sa isi extinda acoperirea .
Satelitii BGAN au o gama larga de functii si aplicatii personalizate posibile. Acest satelit mobil poate fi utilizat pentru Internet si acces intranet, conferinte video, mesaje de e-mail scurte, transferul de date si telefonie. Oartea cea mai fascinanta in utilizarea acestui dispozitiv de comunicare prin satelit este usurinta folosirii terminalelor sale. Utilizarii acestora nu au nevoie de un bagaj de cunostinte de inginerie tech sau alocarea catorva zile de training pentru ca trebuie doar sa porniti BGAN pe punctul si in directia cea mai apropiata prin satelit, si atunci sunteti gata pentru a trimite e-mailuri, apeluri sau de a face video conferinte.
In partea de sus a listei sunt telefoanele mobile de ultima generatie si cu tehnologie  super-avansata. Aceste telefone prin portabile satelit ofera o calitate clara a vocii, acoperire la nivel mondial si opt ore de convorbire. De asemenea, permit apeluri hands-free, pentru ca suporta dispozitivele Bluetooth, care permit, de asemenea, trimiterea de email-uri, SMS-uri si mesaje vocale.

Ele pot functiona in conditii meteorologice extreme. Pot rezista la temperaturi de la -20°C pana la 55°C, astfel incat sa puteti pastra legatura cu colegii de munca sau cu familia, chiar daca va aflati intr-un loc cu clima extrema.
Ramaneti in contact cu restul lumii, parcurgand distante uriase in doar cateva secunde, care nu poate fi atinse prin servicii de comunicare comune. Alegeti din gama de dispozitive mobile prin satelit disponibile pe site-urile de specialitate si luati-va unul care se potriveste nevoilor dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu