Pasta FIMO – de la incepatori la profesionisti

Piata bijuteriilor hand made a fost revolutionata de aparitia in urma cu ceva timp a pastei pentru modelat FIMO. Incepand de le cele mai mici forme – inele sau cercei – si terminand cu piese mari, cum ar fi bratarile, sau chiar figurinele hand made, creatorii de frumos prefera sa lucreze cu FIMO, fiind un produs extrem de usor de modelat si care da nastere unor piese spectaculoase de bijuterie sau orice alt produs hand made se fabrica din el. Pentru cei care nu stiu inca nimic despre acest produs, trebuie spus ca este foarte asemanator ca si consistenta cu plastilina, dar mai usor de modelat.

Dupa modelarea propriu zisa a unui obiect cu FIMO acesta necesita un proces de coacere la peste 110 grade Celsius, in cuptor (nu este necesar un cuptor special, cuptorul aragazului este perfect pentru acest proces). Dupa 30 de minute de coacere la peste 110 grade obiectele create din pasta FIMO sunt gata sa fie pictate, lacuite sau orice alta idee are creatorul care lucreaza cu acest produs, care este de fapt un clei polimeric.

De unde se poate achizitiona FIMO? Oferta celor de la http://www.gemsale.ro este una mai mult decat completa, produsul existand in mai multe variante, de la inovatia FIMO Kids care le permite copiilor sa fie creativi jucandu-se, trecand prin gamele FIMO Soft, Fimo Effect, Fimo Air, si pana la pasta FIMO Professional destinata utilizatorilor avansati, profesionistilor in arta modelajului.

Pentru ca trebuie sa satisfaca cerinte dintre cele mai exigente, FIMO Professional exista intr-o gama foarte variata de culori, clare, cu pigmenti puri, care se pot amesteca obtinandu-se culori superbe, gata sa fie folosite pentru produse de top. Si tot pentru ca este destinata profesionistilor, pasta FIMO Professional vine si in blocuri mari ca gramaj, dar si in variante mai mici, in functie de necesitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu