Tipuri de camere de supraveghere pentru exterior

Faptul ca tot mai multi romani prefera sa se mute in mediul rural sau chiar in zone rezidentiale noi, fara aglomeratii foarte mari de case, ci mai degraba zone cu case situate la distante mari intre ele, face ca instalarea de camere de supraveghere sa devina nu un lux cum era considerat odata, ci mai degraba o necesitate. Numarul de spargeri sau intrari prin efractie si numarul de furturi din locuinte nou construite s-au inmultit, iar situatia materiala a pagubitilor demonstreaza clar ca hotii sau spargatorii de locuinte vin „la pont”, asa cum se spune in jargonul polistilor.

Existenta unui sistem de supraveghere cu camere supraveghere exterior, asa cum sunt cele comercializate de microtech.ro are mai multe avantaje pentru proprietarul care decide sa instaleze camerele: in primul rand poate sa indeparteze eventualii hoti interesati de casa, pe de alta parte proprietarul poate vedea pe filmarile fiecarei zile daca a existat vreo miscare suspecta in jurul casei intr-o zi anume, daca cineva s-a apropiat prea mult de casa sa sau daca a analizat proprietatea mai mult decat ar fi fost cazul, iar daca nefericitul incident s-a produs si casa a fost pradata de hoti, camerele de supraveghere pot aduce o mana de autor in ancheta politiei. Camerele de supraveghere cel mai intalnite pentru exteriorul caselor sunt cele clasice, cu camere analogice si un sistem DVR cu mai multe canale (de la 4 pana la 16 canale). Camerele sunt legate prin cablu coaxial iar DVR-ul se monteaza in interiorul casei. Cu ajutorul acestui tip de sistem proprietarul unei case poate vedea seara cand ajunge acasa inregistrarile de peste zi, dar poate si urmari in timp real, de la birou spre exemplu orice activitate de pe proprietatea sa sau din jurul acesteia.

Alte tipuri de camere de supraveghere pentru exterior mai sunt camerele IP, camerele wireless, camerele ascunse care sunt foarte eficiente si pot dubla un sistem de supraveghere cu camere la vedere, sau pot exista numai ele. Un alt tip de camere mai iefine si pentru care rormanii inca mai opteaza sunt camerele false, menite doar sa ii sperie pe eventualii hoti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu