Alegerea unui meniu botez

In organizarea unui botez si a petrecerii de dupa cel mai greu este sa te hotarasti ce fel de meniu botez vei servi la marele eveniment din viata micutului tau. Daca e sa ne gandim pragmatic, o petrecere de botez este de departe mai deosebita decat una de nunta, si asta din mai multe motive. In primul rand, exista si invitati care sunt mai pretentiosi, copiii, numarul invitatilor poate fi mai mare pentru ca vin familii intregi, mancarea servita trebuie sa tina cont de foarte multe detalii si preferinte pentru ca, in general, copiii sunt destul de greu de multumit.

Pe de alta parte, meniurile din restaurante Bucuresti sunt diferite, dar se pot si combina in diverse feluri, asa ca a alege un meniu universal, care sa le placa la toti cei invitati este practic imposibil. Totusi, sunt cateva directii pe care le puteti urma pentru a nu risca sa ramaneti cu mancarea neconsumata sau sa nu fie pe placul celor prezenti la petrecerea de botez. Nu includeti in meniul pentru fiecare familie mancaruri prea sofisticate, cu gusturi deosebite, pe care micutii sa le consume. Ei nu le vor manca in nici un fel decat daca-i atrage un anumit fel din punct de vedere vizual sau olfactiv. De preferat ca mancarurile pentru copii sa fie cat mai creative in aranjarea pe farfurie si in prezentare. Sunt de evitat mancarurile prea grase, foarte condimentate in meniul micutilor, la fel cum nu se vor servi in restaurante bucuresti preparate care pot altera starea generala mai ales pe timp de vara, cele cu arome prea puternice sau gusturi foarte greu de „digerat”.

In privinta gustarilor din meniu botez care sa fie clasic, fara prea multe combinatii de gusturi si de ingrediente, pentru a fi mancat cu placere de intreaga familie. Neaparat trebuie sa existe multe dulciuri preferate de copii, mancaruri pe care ei le adora, lucruri care i-ar putea bucura. Cat despre bauturi, adultii pot servi si tarie sau bauturi alcoolice, insa copiii trebuie sa primeasca sucuri naturale, de preferat de calitate si fara acid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu