Ce includ sejururile all inclusive in Jupiter?

Credit foto: Hotel Tismana Jupiter - Romania
De la inceputul verii pana la finele ei, adeseori se aude pe plaja indemnul „Hai la Costinesti/ Vara s-o traiesti”. O statiune destul de populara, Costinestiul e surclasat din multe puncte de vedere de Statiunea Jupiter. Cu un farmec deosebit si renovari recente care au inclus-o in circuitul turistic, Jupiterul este o statiunea mai micuta, dar linistita, la doar cativa kilometri de Mangalia, nu mai mult de 5 km. Aproape de plaja spatioasa, lunga de cateva sute de metri, lata si cu nisip fin, hotelurile din Jupiter ofera in fiecare vara sejururi all inclusive, cu servicii ireprosabile si preturi pentru toate buzunarele, mai accesibile ca la Mamaia.

In pachetul all inclusive pus la dispozitie de hotelieri sunt incluse mesele principale ale zilei, mic dejun, pranz, cina, toate cu bufet suedez in cele mai multe cazuri, dar si gustari intre 15 si 17 si bar all inclusive, de dimineata pana seara, cu optiunea de servire a cafelei si a ceaiului intre 8-17. Meniul din restaurantele hotelurilor este unul pentru toate gusturile, combinand preparate romanesti cu cele din bucatariile internationale, toate servite impecabil si la ore potrivite pentru o zi perfecta. Dupa masa, va puteti relaxa la piscina gratuit, puteti chiar sa mergeti la o sesiunea spa, toate acestea incluse in pretul pachetului all inclusive.

Nu sunt uitati nici copiii, acestia avand acces gratuit la spatii de joaca, activitati creative si jocuri pentru toate varstele, dar si la meniuri speciale doar pentru ei. Pentru cei care adora sportul si nu vor sa renunte la el nici in vacanta, hotelierii au pregatit acces gratuit la tenis de masa, teren de volei sau teren de minifotbal. De asemenea, se poate juca sah, table, rummy, gratuit, accesul la spatiile unde se desfasoara aceste activitati creative fiind inclus in pachetul all inclusive. Se pot inchiria si masini contra cost, se poate juca biliard, tot contra cost, insa parcarea este gratuita, la fel accesul pe plaja si la barul de pe plaja.

Pe langa toate acestea, Jupiterul ofera mai multa intimitate decat alte statiuni, este mai liniste si ofertele sunt mai avantajoase pentru clienti, astfel ca sejurul petrecut la mare va fi unul pe masura asteptarilor dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu