Ofertele de laptopuri resigilate

Un produs nou cumparat la un pret bun este o afecere excelenta pentru oricine. De cativa ani buni, retailerii de pe piata de electroIT au introdus si la noi conceptul de produs resigilat, eMAG fiind cel care castiga destul de bine de pe urma vanzarilor unor astfel de echipamente si articole. Produsele resigilate nu trebuie confundate cu cele second-hand.

Un produs se numeste resigilat atunci cand, din anumite motive, clientul care l-a comandat il returneaza dupa ce ajunge acasa si il deschide. Cum politica de retur incurajeaza o astfel de practica, oamenii care comanda de exemplu produse IT pot lua laptopuri resigilate la preturi foarte bune, care au ajuns acasa, poate, la cineva, le-a testat 30 de zile si nu le-a convenit ca e prea mic ecranul sau se aude prea incet in timpul unui meci de fotbal. Inainte de a fi vandute, produsele sunt testate, se asigura service-ul daca este nevoie si sunt vandute sub o categorie aparte, cu etichetare corespunzatoare, numita resigilate. Reducerile la laptopuri resigilate pot sa ajunga si la 60% din pretul de raft, sunt la fel de bune ca unele originale, sunt noi, iar defectele care le prezinta sunt minore, neafectand functionarea lor. Laptopurile de acest fel pot avea configuratii mai bune decat cele care sunt socotite noi, functioneaza normal, atat ca au ambalajele desfacute sau anumite zgarieturi fine sau pixeli „morti” la nivelul ecranului. Spre aceasta categorie de laptopuri resigilate se orienteaza cei care vor sa aloce un buget redus pentru cumparaturile de electronice si electrocasnice, cei care sunt adevarati vanatori de chilipiruri, dar si persoanele cu venituri mai modeste.

Marile branduri se regasesc in categoria de resigilate, pentru fiecare marca existand tot timpul cel putin unul sau doua produse resigilate. Resigilatele se gasesc de obicei doar in oferta magazinelor online, au oferte foarte bune mereu, reducerile sunt pe masura, pot fi si cumulative, astfel ca un produs resigilat poate fi achizitionat si la un sfert din pretul initial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu