Inscrierea intr-un catalog firme romanesti, o metoda eficienta de promovare a afacerii tale

O afacere isi poate face oricine in ziua de astazi, insa putini sunt cei care si reusesc sa se fereasca de faliment si insolventa. Firmele, odata infiintate, trebuie sa fie promovate, sa aiba o expunere cat mai buna pentru a-si construi o baza de clienti, pentru a ajunge sa aiba profit si sa fie rentabile. De cand cu internetul si cu toate instrumentele gratuite pe care le pune la dispozitie, promovarea afacerilor a devenit mai simpla, costurile fiind mai mici decat in offline.

Cea mai simpla metoda de a creste expunerea firmei este inscrierea intr-un catalog firme online, unde toate intrarile sunt impartite pe categorii si cautarile se fac mai rapid si mai eficient. Pe firmeproduse.ro puteti adauga gratuit firma dvs. completand un simplu formular, alaturandu-va astfel celor 8000 de firme si beneficiind de experienta echipei dobandita in peste 7 ani de functionare. Produsele comercializate de firma sunt vandute mai rapid prin intermediul acestui catalog firme romanesti, categoriile in care ajung firmele inscrise, producator, distribuitor, import-export, transportator, financiar, bancar, prestator servicii, intermediar sunt evidentiate corespunzator pentru ca fiecare user interesat sa ajunga din cateva click-uri la serviciile dvs.

Cresterea vizibilitatii pe site se poate face apeland la unul dintre cele patru pachete de promovare, free, bronze, silver, gold. Pachetul free garanteaza un rank maxim de 50% si 30 de produse introduse, cel bronze creste rank-ul la 70%, numarul de produse ajunge la 100, iar prioritatea la cautare, in director si catalog e mica. Daca veti alege pachetul silver, rank-ul va urca la 90%, veti avea 250 de produse introduse, iar prioritatea va fi medie. Rank-ul de 100% si prioritatea mare vin la pachet cu 500 de produse introduse si oferta Gold.

Avantajele inscrierii intr-un catalog firme romanesti tin de traficul mare pe care-l au astfel de portaluri, organizarea logica a informatiei si accesare ei foarte simpla, motoare de cautare puternice integrate si indexarea rapida a inscrierilor, aparitia intr-o pozitie mai buna la o cautare pe Google. Asadar, aveti toate motivele sa va inscrieti firma chiar acum pe firmeproduse.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu