Ce pasi urmezi in achizitia unui produs online


Luarea unei decizii privind achizitia unui produs implica mai multi pasi pe care un consumator ii urmeaza, pasi pe care ii vom explica imediat. Insa unde gasesti sfaturi ca sa poti sa si iei o decizie la final? Este destul de simplu, deoarece acum nu trebuie sa te chinui sa cauti pe bloguri diverse sau sa te rogi de unul si de altul sa iti explice cum sta treaba cu un produs, sa intrebi in stanga si in dreapta daca acesta a fost testat sau nu.

Lucrurile sunt simple pe sfatuitor.ro deoarece aici gasesti review-uri si sfaturi in materie de produse electronice, electrocasnice si asa mai departe, produse de toate felurile, din categoria diverse, daca intri putin pe site. Totusi pana sa ajungi aici, pana sa iei o decizie trebuie sa urmezi mai multi pasi si incepem cu recunoasterea problemei, acest aspect apare cand constientizezi ca ceva nu mai este cum iti doresti. Spre exemplu, frigiderul nu mai raceste cum trebuie sau masina de spalat scoate un zgomot ingrozitor. Apoi urmeaza cautarea de informatii, un pas prin care iti dai seama care sunt alternativele pentru rezolvarea problemei. Iti poti cumpara un produs nou, poti cumpara unul resigilat sau poti cumpara un produs second-hand.

Alegerea tine numai si numai de tine. Urmeaza evaluarea alternativelor, un pas in care iti dai seama care este cea mai buna alegere. Spre exemplu achizitionarea unui produs second-hand este mai accesibila dar merita riscul in conditiile in care nu mai este in garantie?! sau un produs resigilat merita achizitia in conditiile in care are mici semne de uzura? Finalmente, apare achizitia, astfel incat - in general ultimul pas este luarea deciziei de cumparare care poate fi urmata in unele cazuri de post-achizitie (returnarea produsului pe motiv de insatisfactie). Pentru toate aceste aspecte gasesti sfaturi pe sfatuitor.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu