Calatoriile interdimensionale - cateva relatari incredibile

Cazul Lerina Garcia. In iulie 2008, Lerina Garcia, o femeie de 41 de ani cu o educatie solida, s-a trezit dimineata in patul ei, dupa o noapte linistita. Insa totul a devenit foarte infricosator, cand a remarcat cateva detalii ciudate. De exemplu, pijamalele si cearsafurile erau diferite de cele pe care le stia ca le avea inainte de a se culca… Curioasa, s-a dus la locul sau de munca, unde lucra de 20 de ani, insa, stupefiata, a aflat ca nu mai era departamentul sau si nici nu figura pe lista angajatilor. Intoarsa acasa, nebunia a continuat: l-a gasit pe fostul sot de care se despartise in urma cu sase ani in casa, comportandu-se ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si ar fi fost impreuna. Noul sau iubit, cu care se vedea de doar patru luni disparuse-nici macar detectivii privati angajati nu l-au putut gasi. Daca multi ar spune ca are o disfunctie neurologica, Lerina a ramas prinsa in acest univers paralel, alaturi de un iubit pe care… nu-l iubeste.
 
Cazul Pedro Oliva Ramirez. Pe la ora 11 seara in noiembrie 1986, Pedro Oliva Ramirez mergea cu masina spre Sevilia, Spania, mai exact spre Alcala de Guadaira. Desi cunostea drumul, dupa o curba s-a trezi ca merge pe o sina de cale ferata dreapta care se intindea pe cativa kilometri. Drumul nu mai semana, peisajul din jur era schimbat, niste voci ciudate se auzeau susotind in departare, iar alta voce striga la el ca a fost teleportat in alta dimensiune. Masinile care treceau pe langa el la fix opt minute distanta, erau vechi, cu numere de inmatriculare inexistente. Deodata, a intors masina spre dreapta si s-a trezit din senin in fata casei sale din Alcala de Guadaira… Sina de tren, masinile, peisajul ciudat, toate disparusera.

Canionul Gadianton. In 1972, patru adolescente se intorceau de la Universitatea din Utah, dupa ce petrecusera sambata la rodeo, in Pioche. Pe cand traversau peisajele dezolante dintre Utah si Nevada, fetele au intalnit o intersectie, unde au virat la stanga si au inceput sa mearga prin Canionul Gadianton. Deodata, pavajul negru din spatele lor s-a tranformat in ciment alb; cand au mers inapoi, au dat de lanuri de cereale care inlocuisera desertul… Fetele au vrut sa se opreasca la o taverna sa ceara ajutor pentru a iesi din canion, insa nu au apucat pentru ca una dintre fete a inceput sa tipe isteric. Patru vechicule sub forma de ou, cu lumini puternice, au inceptu sa le urmareasca. Fetele au intors masina si au plecat in directia opusa, in timp ce asfaltul isi recapata culoarea neagra iar desertul lua locul granelor, exact ca inainte. Singurele urme lasate de masina lor se opreau brusc dupa 200 de metri in canion, desi ele au ajuns la 3 kilometri departare de drumul pe care il urmau inainte de straniul incident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu