Cum sa alegem un program facturari bun

Cu siguranta ca toata lumea care are nevoie de facturi doreste sa aiba parte de o cale mai simpla inafara de cea clasica, prin intermediul careia se poata obtine o factura la final, completata cu toate datele necesare si in conformitate cu legea. Acest lucru este insa posibil, avand in vedere avansul tehnologiei din secolul in care traim, iar el este disponibil chiar intr-o varianta gratuita, trebuie doar sa stim unde anume sa cautam sau ce sa cautam.

De exemplu, un program facturari foarte bun ar fi QInvoices, prin intermediul caruia avem parte de realizarea unor sarcini intr-o maniera mult mai rapida si mai usoara de a completa facturi. Indiferent ca aveti nevoie de deducerea tva-ului sau ca doriti doar sa completati unele campuri, programele pe care le puteti descarca de pe internet, acum, sunt de un real ajutor atunci cand doriti sa terminati treaba la birou mult mai repede. Cum insa sa alegem un program de facturari bun nu ne poate spune nimeni, deoarece nu avem sansa sa “gustam” din calitate decat dupa ce alegem produsul, exact asa cum este si la piata, de exemplu. Ideea principala insa in alegerea unui program, si cele mai importante criterii prin intermediul caruia putem sa avem numai de castigat este reprezentata de functiile programului cu pricina.

Prin urmare trebuie sa fim atenti ca programul pe care alegem sa il folosim sa aiba unele functii precum: sa poata prelua informatii despre clientii potentiali direct de pe internet, sa poata realiza o centralizare de facturi, deci sa le adune pe toate la un loc, sa completeze informatiile automat, sa avem siguranta ca facturile nu se vor rataci, sa putem emite chitante cu ajutorul facturilor deja completate, sa putem realiza rapoarte ale incasarilor si sa avem de asemenea sansa de a accesa facturile si baza de date de oriunde ne-am afla, doar fiind conectati la internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu