Idei ingenioase pentru a oferi o noua “viata” mobilierului vechi si banal

Cumpararea unuia dintre apartamente 5 camere Bucuresti cu ajutorul  newtown.ro este una dintre investitiile importante, cu care vei ramane timp de multi ani. Iar fiindca apartamentele dintr-un ansamblu rezidential sunt destul de asemanatoare, fiecare propietar va dori sa-si personalizeze locuinta. Iar cea mai simpla metoda de a face acest lucru este sa refolosesti cateva dintre mobilele vechi din actuala ta locuinta.

Iata cateva idei ingenioase de proiecte DIY care te ajuta sa-ti transformi vechile mobile in altele noi, mai utile.

Cosul de gunoi transformat in noptiera este unul dintre cele mai simple proiecte din aceasta lista. Ai nevoie de un cos de gunoi fabricat din sarma, preferabil unul folosit doar pentru deseuri de birou. Spala-l bine, lasa-l la uscat si apoi vopseste-l in culoarea predominanta din dormitor sau o tusa de culoare prezenta in camerele din apartamente 5 camere Bucuresti. De exemplu, intr-un dormitor alb cu tuse de turcoaz, vopseste cosul de gunoi in turcoaz. Dupa ce se usuca vopseaua, plaseaza noptiera proaspata cu fundul in sus.

Candelabrul fabricat dintr-un set de tobe pentru copii este o alta idee foarte apreciata de a condimenta designul unor apartamente 5 camere Bucuresti, atunci cand copilul tau nu mai este interesat de tobe. Pentru acest proiect ai nevoie de setul de tobe, o surubelnita cu care sa dai gauri in tobe pentru firul electric si putina vopsea ori sclipici pentru a decora tobele. Inlocuieste abajurul candelabrului cu cel facut din tobele gaurite si ai un obiect frumos si ingenios. In plus, ai eliberat spatiul folosit la depozitarea tobelor.

Rachetele vechi de tenis isi pot gasi locul pe peretii unor apartamente 5 camere Bucuresti, tranformate in rame de oglinzi ori rame pentru fotografii.

Scaune transformate in cuier sunt o alta idee foarte usor de pus in practica. Daca esti proprietarul unuia dintre apartamentele 5 camere Bucuresti, probabil ca ai oportunitatea de a transforma una dintre camere in garderoba, dar vrei sa ai cat mai mult spatiu posibil. Solutia este sa-ti confectionezi propriul cuier dintr-un scaun de lemn pliabil. Ai nevoie de scaune pliabile si un aparat de fixat scaunele in perete.

Orice mobila veche din casa bunicilor poate fi tranformata intr-un raft cu plante, daca are sertare. Singura modificare pe care trebuie sa o faci este sa asezi un material absorbant pe fundul fiecarui sertar, pentru ca apa care iese din ghiveci sa nu se stranga in sertar.

In functie de imaginatia ta, exista numeroase alte variante de a personaliza spatiul din apartamente 5 camere Bucuresti, astfel incat locuinta ta sa fie originala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu