Tendintele anului in materie de buchete de mireasa

Nuntile ne-au obisnuit de-a lungul timpului cu eleganta si puritatea pe care o emana. Cel putin, cea mai mare parte a nuntilor, fara sa vorbim aici de cele al caror cuvant de ordine este extravaganta si care intotdeauna ne vor surprinde cu amanunte dintre cele mai “condimentate”.

Cand vine vorba despre buchete de mireasa, cele mai multe dintre noi optam pentru buchete clasice, atat din punct de vedere al formei cat si din punct de vedere al compozitiei buchetului si al tipului de flori pe care le alegem. Insa asta nu inseamna ca nuntile se rezuma la clasic si la optiuni dintre cele mai populare. Caci, altfel, de ce ar mai exista reviste si bloguri pe domeniu care sa ne ofere cele mai importante informatii despre trenduri in organizarea nuntii, despre florile anului, si in general despre tot ce inseamna planificarea si orchestrarea unei nunti? Nuntile zilelor noastre inseamna adesea si aliniere la tendinte, de la invitatii si flori pana la rochia de mireasa, de la aranjarea salii de ceremonii si pana la marturiile oferite in dar invitatilor la eveniment. Iar daca este sa vorbim despre cateva dintre cele mai importante tendinte in materie de buchete de mireasa in acest an – exceptand variantele clasice, care raman mereu o optiune valabila - ar trebui sa mentionam in primul rand de:

  • accentele de culoare vie din buchetul miresei (putem vorbi despre rozuri tari si despre mov),
  • buchetele vintage (care se mentin in trend inca de anul trecut)
  • buchetele din bujori
Nu putem uita, fireste, de buchetele din flori de gradina, foarte la moda anul acesta, fie si daca ne gandim doar la minunatii trandafiri de gradina, desi combinatiile pot fi mult mai complexe si mai inspirate.
De asemenea, foarte potrivite pentru nuntile anului acesta sunt buchetele simple si stilate, cu nuante de piersica, roz pal si verde menta, mai ales daca ne gandim ca majoritatea nuntilor au loc vara, iar aceasta vara este cu precadere vara culorilor pastel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu